Tuesday, January 12, 2010

hari ini dalam sejarah


salam kwn2...12 jan 2010 mungkin satu perubahan baru telah dilaksanakan d UKM..tetiba satu poster ceramah umum yg mengandingkan abg Sarfa (TYDP PMUKM) abg hafiz n abg syafiq..yoo ooo je,telah saya jmpe dan dgn bersemangatnya ajak lah member2 lain...mule2 pelik sbb nape tmpat bg ceramah ni de plak org tgh siap2kan banner..dalam hati terfikir,dorang ni nk wat ceramah ke tak??tunggu pnye tunggu akhirnya smpai gak finalis2 yg djemput...abg hafiz n abg syafiq pun duduklah tap abg Sarfa yg btul2 sy nk tgk die brucap tak muncul lak...mungkin de faktor peribadi mngapa die tak dtg..mungkin sakit perut,sakit gigi atau apa saja kemungkinan....sy yg bwak kamre pun amek lah gambar2 sekeliling..so tgk lah gmbar niii


kwn2 bersemangat mndengar ceramah


bro2 berbaju hitam

bro berbaju hitam lg..napelah kamre sy de gmbar adik aniq niih??

Tuan security mnjalankan tugas dgn penuh berdedikasi




1 tmpt duduk menuggu abg sarfa,namunnn.....

 
org ramai mmbanjiri..meraikan ruang pidato dgn semangat demokrasi

tap yg tak bestnye mse sy amik angle sini..de plak abg2 tu cakap..'ooh ko amik gambar eeh,weeyh amik gambr bdk niih..'tujuannye provokasi je

kamre aku...sukati aku ahh nk amik gmbar katmne pun..huhuhu




Tuan security mengawal..tap mrk amat terbuka kali ini...respect ahh kat abg2 guard kite!!



4 comments:

~SZI~ said...

pergh... cpatnye....
hehehe best2.. len kali leh wat g.. cme keciwa sket r .. org yg dnanti x dak...
huhuhu x dapek den nak nolong....

Siti SArah Ahmad Rusli said...

abg sarfa awak dtg..tap cume die tak kedepan,mungkin adalah tuh mslah n alasanye

Dato' Dr Ahmad said...

Sarfa datang la.. tapi xnk berucap..cuak la tu..haha

Siti SArah Ahmad Rusli said...

sarfa..sarfa...dari dulu kini dan selamanya suke buat org trtunggu2 kmunculanyaaa,big boss katekan,weeeeeee